Siirry sisältöön

canada goose suomi jälleenmyyjät

Työnne ei ole hyvä täällä.Kun työttömät valittavat nousevan taistelun torjumiseksi uudelleen työmarkkinoille, uskovat heidät.Useiden yksinkertaisten kokeiden kautta UCLA: n ja New Yorkin valtionyliopiston tutkijat Stony Brook totesivat, että amerikkalaiset kohtaavat työttömyydestä syrjintää, joka ei ole riippuvainen taidoistaan ​​tai lähtöolosuhteistaan ​​aikaisemmista töistään. http://www.canadagoosesuomi.nu Olimme yllättyneitä siitä, että kaikki asiat olivat yhtäläisiä, työttömiä hakijoita pidettiin vähemmän pätevinä, lämpöinä ja vapautuvina kuin palkatuille henkilöille', sanoo johtava tutkija Geoffrey Ho, väitöskirja henkilöstöstä ja organisaatiokäyttäytymisestä UCLA Anderson School of hallinta. canadagoosesuomi 'Olimme myös yllättyneitä siitä, kuinka vähän lähtöaikoja oli. Jobin hakijat, jotka sanoivat vapaaehtoisesti jättäneen aseman, joutuivat samaan leimautumiseen kuin työnhakijat,
canada goose suomessa
jotka sanoivat, että he olivat lomautettuja tai lopettaneet.

Canada Goose Femme Kaki
Canada Goose Femme Kaki
Canada Goose Femme Occasion
Canada Goose Femme Occasion

Tulokset esitetään UCLA: n 10. huhtikuuta pidetyssä työttömyyden konferenssissa. http://www.canadagoosesuomi.nu Erityisesti painottamalla työnsaannin psykologista vaikutusta konferenssi 'Työn uudelleen yhdistäminen: Pitkän aikavälin työttömyyden seuraukset ja työpaikkojen luomisen tulevaisuudennäkymät' kokoaa yhteen Ho ja 31 muuta työvoiman ja työttömyyden tutkijaa. opiskelija.Itse asiassa taloustieteilijät ovat päättäneet, että pitemmät henkilöt pysyvät työttöminä, sitä pienemmät heidän työnsaantimahdollisuudet.canadagoosesuomi Tähän asti tilanne on kuitenkin johtunut laillisista huolenaiheista työttömien työntekijöiden taitojen tai työssäkäynnin puutteellisuuden vuoksi. canada goose finland Taloustieteilijät ovat pyrkineet lieventämään pitkäaikaistyöttömyyttä taitojen hajoamisen tai lannistumisen todennäköisyyteen tai työnantajien käsityksiin taidon heikkenemisestä', Shih kertoi. 'Mutta löydämme, että kun ei ole todisteita siitä, että taidot ovat huonontuneet, työnhakijat ovat edelleen epäedullisessa asemassa. Haureus voi auttaa selittämään, miksi työttömillä saattaa olla järjestelmällisesti alhaisemmat mahdollisuudet työskennellä uudelleen. '

Useita tutkimuksia varten Ho, Shih ja heidän työtoverinsa rekrytoivat satunnaisen poikkileikkauksen amerikkalaisista Internetin kautta ja heidät arvosivat fiktiivisiä työnhakijoita. Tutkijat havaitsivat, että vaikka opiskelija osallistui arvioimaan samaa todistetta työnhakijasta, työttömänä oleva hakija oli epäedullisessa asemassa kuin palkattu hakija.Yhdessä tutkimuksessa Ho ja Shih esittivät tutkimuksen osallistujat samaan kuvitteelliseen jatkoon. http://www.canadagoosesuomi.nu He kertoivat puolet osallistujista, että jatko-osa kuului palkatuille työntekijöille ja toinen puolet siitä, että hän kuului henkilöön, joka oli poissa työstä. Tutkijat kysyivät sitten osanottajat rangaistakseen työntekijän sellaisista ominaisuuksista, joita psykologinen tutkimus on osoittanut olevan ensiarvoisen tärkeitä yksittäisen henkilön toivottavana vaikutelmana. canadagoosesuomi Vaikka kaikki osallistujat näkivät täsmälleen samanlaisen jatkamisen, he kokivat, että 'työttömät' jatkoivat kuulumatta johonkin, joka oli vähemmän pätevä, lämmin ja ennakoiva kuin 'palkattu'. canada goose suomi ale Tämän seurauksena osallistujat ilmoittivat olevansa vähemmän halukkaita haastattelemaan tai palkkaamaan työelämässä olevalle henkilölle kuin palkatulle henkilölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *